hj02

Herman Jansen Beverages

Al zeven generaties kennis en kwaliteit.

SAYAH Spekkoeklikeur maken we inmiddels niet meer zelf. Ze wordt voor ons gemaakt in de jeneverbranderij van Herman Jansen, het familiebedrijf uit Schiedam dat al sinds 1777 gedistilleerde dranken produceert. Herman Jansen is wereldwijd actief en brengt dranken op de markt, zoals Sonnema, NOTARIS en Joseph Guy Cognac.

Award winning
Tijdens de introductie ontving SAYAH in augustus 2013 op de International Wine and Spirit Competition te Londen de zilveren award voor haar uitzonderlijke smaak. Op het IWSC worden de dranken volgens een ‘blinde test’ beoordeeld op hun kleur, smaak, geur en afdronk. Tegenover inzendingen vanuit de hele wereld en van gevestigde drankmerken werd de inzending van SAYAH Spekkoeklikeur met het zilver beloond.

Dutch Delight with an Indonesian twist
SAYAH Spekkoeklikeur is een unieke drank, ze wordt op ambachtelijke wijze gemaakt in Nederland en bevat typisch Indonesische kruiden die speciaal voor ons uit Indonesië worden gehaald.