Kerstdessert

Kerstspecial Spicy Cassave ijs

Met Lemon-Curd-Spekkoeklikeur-saus en verse spekkoek

Benodigdheden (per persoon)
– Spicy Cassave van Royal Roots (handvol)
– Vanille schepijs (1 bol)*
– Lemon curd (twee eetlepels)*
– Sayah Spekkoeklikeur (25 ml)
– Plakje spekkoek
– Glaasje Sayah Spekkoeklikeur

 

Voeg de lemon curd samen met de 25 ml Spekkoeklikeur. Goed roeren. Doe deze saus op een bord. Verkruimel de cassave. Schep vanille-ijs tot een stevige bol en plaats deze in de cassave kruim en plaats op het bord. Plaats plakje spekkoek en glaasje spekkoeklikeur naast het cassave-ijs. Garneer met wat druifjes en een steranijs (alleen voor decoratie) Zelf maken? De meeste ingrediënten koop je via Sambalshop.nu.