Omas recept Sayah Spekkoeklikeur

Het verhaal

Oma’s recept.

Elke Indische familie heeft haar eigen spekkoekrecept. Zo ook onze familie. Oma Pieplenbosch was beroemd om haar spekkoeken, die ze regelmatig in groten getale voor familie en vrienden maakte. Het verhaal gaat, dat ze op een gegeven moment besloot om haar boemboe (kruidenmix) voor spekkoek in de drank van opa te stoppen. Een nieuwe drank was geboren! In de loop der jaren heeft ze het recept volmaakt en haar eigen spekkoek-drank was een feit.

Award winning
SAYAH ontving op de International Wine and Spirit Competition te Londen de zilveren award voor haar uitzonderlijke smaak. Op het IWSC werd SAYAH beoordeeld op kleur, smaak, geur en afdronk. Tegenover inzendingen vanuit de hele wereld werd onze likeur met het zilver beloond.

Dutch Delight with an Indonesian twist
SAYAH Spekkoeklikeur is een unieke drank, ze wordt op ambachtelijke wijze gemaakt in Nederland en bevat typisch Indonesische kruiden die speciaal voor ons uit Indonesië worden gehaald. SAYAH betekent fonetisch ‘IK’ in het behasa Indonesia…. SAYAH verbindt mens en land onder het motto; Mijn leven, mijn herkomst en mijn smaak!