Presentatie bij Pasar Pedis

In Dierenpark Taman Indonesia.

Vol enthousiasme presenteerden wij op zaterdag 12 juli 2014, tijdens de Pasar Pedis in Dierenpark Taman Indonesia, onze spekkoeklikeur. Deze werd met open armen, door de bezoekers en het vriendelijke personeel van het dierenpark, ontvangen en verkocht.

Vanaf nu kun je dus na een heerlijke dag in het dierenpark te hebben gewandeld nagenieten in het restaurant van Taman Indonesia. Dit doe je natuurlijk met één van de heerlijke Indische hapjes en een glaasje Sayah spekkoeklikeur bij de koffie. Voor meer informatie over Dierenpark Taman Indonesia, klik hier…

Dierenpark Taman Indonesia

Naast de vele gezellige kraampjes met Indische lekkernijen, de mooie, uit Indonesië afkomstige, dieren en optredens van verschillende Indische en Indonesische  artiesten werd ons ook, met trots, het boek ‘De stralen van de Zon’ van schrijfster Nelly-Jane Dahler aangeboden. De stralen van de Zon is een waar gebeurd verhaal (met een Indische geschiedenis) over hoop, geloof en liefde, wars van uiterlijke schijn, gebakken lucht en hechten aan materie en status. De boodschap in dit boek is helder: verliezen zijn relatief, zelfbehoud is van levensbelang.

Voor meer informatie over deze auteur klik hier…

Schrijfster Nelly Jane Dahler op de Pasar Pedis