Aanwezig op de Vakantiebeurs

Zie, proef, beleef, ontdek en geniet!

Vakantiebeurs 2015 Sayah Spekkoeklikeur

Op de Vakantiebeurs begint je vakantie. Je vindt er alle informatie die je nodig hebt om je vakantie uit te kiezen. Denk je dit jaar aan Azie en Indonesie in het bijzonder?! Bezoek dan de stand van Indonesia Travel (Hal 4 – stand nr. A046) zij organiseren al 15 jaar reizen voor mensen, die meer van Indonesie te weten willen komen. Om goed in de (Indonesische) stemming te komen, wordt je dit jaar ontvangen met een heerlijk glaasje van onze SAYAH Spekkoekleur!

Vakantiebeurs Utrecht
De Vakantiebeurs is 14 t/m 18 januari in de Jaarbeurs Utrecht, voor toegangskaarten en meer informatie ga je hier naar de website van de Vakantiebeurs.

Indonesia Travel
Al bijna 15 jaar organiseert Indonesia Travel reizen voor mensen, die meer van Indonesie te weten willen komen. Reizen-op-maat met een eigen groep, op eigen tempo en als uitgangspunt wat je in Indonesie wilt zien en doen. Bij deze reizen-op-maat werken ze direct met eigen gidsen samen – zonder tussenkomst van touroperators en agenten. Meer weten? Ga naar hier de website van Indonesia Travel. 

Vakantiebeurs, Jaarbeurs Utrecht
14 t/m 18 januari
Hal 4 – stand nr. A046

 

Indonesie