Sophisticated White


Evenement gegevens


Sayah aanwezig op Sophisticated White
Niet iedereen heeft altijd zin in die enorme mensenmassa’s van de grotere housefeesten. Soms heb je behoefte aan een Sophisticated avondje uit in een omgeving die het warme huiskamergevoel uitstraalt. “Sophisticated” refereert aan de muziek, de omgeving en het publiek. “White” is de dresscode van deze avonden. En Sayah is deze avond aanwezig!

Sophisticated People
Sophisticated White richt zich op stijlvol geklede house liefhebbers die graag een dansje wagen op de dansvloer. De doelgroep betreft verder sociaal ingestelde, sympathieke feestgangers die respect voor elkaar hoog in het vaandel hebben staan. De ontspannen sfeer, de verleidelijke mensen en hier en daar een stiekeme flirt met een positief vleugje attitude zullen, in combinatie met het betoverende effect van het gezamenlijk dragen van witte kleding, de ingrediënten zijn van een “Sophisticated” avondje uit.

Sophisticated Music
De muziek staat tijdens Sophisticated White centraal. De dj’s zullen zorg dragen voor een heerlijke opbouw van de avond, waarbij het tempo geleidelijk opgevoerd zal worden tot een fantastisch hoogtepunt. Verwacht tijdens deze avond pure en zwoele houseklanken welke je op een sophisticated manier gepresenteerd zullen worden!

Line Up
Cliff Jones, Georgio Star, Miguel O’Syrah, Silva Vieira, Nelson De Cruz

Meer info
sophisticatedwhite.nl