Disclaimer

Wij stellen uw bezoek aan onze internetsite en interesse in ons product zeer op prijs. De volgende voorwaarden zijn op het gebruik van de website van toepassing. Door deze site te bezoeken en te bekijken accepteert u onze voorwaarden voor gebruik, zonder beperking of uitsluiting. Sayah Drinks heeft deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld en houdt zich aanbevolen voor suggesties of commentaar.

Algemeen
Informatie op onze site kan door ons worden gewijzigd zonder voorafgaande aankondiging of verplichting. Sayah Drinks zal de voorwaarden voor gebruik dan opnieuw op deze site publiceren. Het bezoeken en bekijken van deze site valt onder onze voorwaarden voor gebruik en Nederlands recht. Alle geschillen zullen worden beoordeeld door de Nederlandse rechter. In het geval dat een onderdeel van deze voorwaarden voor gebruik door een rechtbank ongeldig of onuitvoerbaar zal worden geoordeeld, zullen de overige bepalingen van deze voorwaarden hun gelding behouden.

Intellectuele eigendom
De inhoud van deze site is auteursrechtelijk beschermd. De auteursrechten berusten bij Sayah Drinks, haar leveranciers en haar partners. Alle rechten zijn voorbehouden. Informatie van de site (waaronder begrepen maar niet uitsluitend tekst, presentaties, illustraties, foto’s en geluid) mag tenzij anders aangeven anders dan voor persoonlijk, niet commercieel gebruik, niet worden gekopieerd, overgeplaatst, verspreid of opgeslagen zonder schriftelijke toestemming vooraf van Sayah Drinks. Wijzigingen op de inhoud van de site zijn verboden.

Handelsnamen en merken
Tenzij anders aangegeven, zijn alle handelsmerken, slogans en logo’s die op de site getoond worden, al dan niet geregistreerde, merken of handelsnamen van Sayah Drinks, haar leveranciers en haar partners.

Aansprakelijkheid
Aan de informatie die op deze site getoond wordt kunnen geen rechten worden ontleend. Sayah Drinks is niet aansprakelijk voor de informatie op sites die u benadert via deze site. Links naar andere sites worden aangeboden als service aan u. Sayah Drinks heeft geen zeggenschap over deze sites en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan. Het is uw eigen verantwoordelijkheid te controleren dat deze sites vrij zijn van virussen en andere schadelijk zaken. Het is mogelijk dat producten of diensten in uw land niet door ons worden geleverd. Aan de op deze website gepubliceerde informatie kunnen daarom ook geen rechten worden ontleend.

Vragen en suggesties
Alle door u aan ons verstrekte informatie (suggesties, ideeën en overig) wordt door ons beschouwd als niet-vertrouwelijk en openbaar. Sayah Drinks wenst via deze site geen vertrouwelijke informatie te ontvangen. Sayah Drinks kan ideeën en technieken die u ons stuurt vrij toepassen. Als u ons materiaal stuurt geeft u aan Sayah Drinks het onbeperkte, onherroepelijke recht deze informatie te gebruiken, waaronder door deze te vertonen, te wijzigen, te verwerken of deze te verspreiden en te registreren.

Gebruik door Sayah Drinks van door u verstrekte Persoonlijke gegevens
Persoonlijke informatie die u ons toestuurt kan pas veilig door ons worden beheerd, als deze door onze firewall (beschermingsfilter) gepasseerd is. De persoonlijke gegevens die u ons ter beschikking stelt, inclusief uw e-mail adres, zullen op de hieronder beschreven wijzen worden gebruikt.

– Informatie die u ons geeft met als doel van ons informatie te verkrijgen bewaren wij om uw aanvraag uit te voeren.
– Informatie die u ons geeft in het kader van een sollicitatie, bewaren wij en behandelen we met dat doel met uiterste zorgvuldigheid.
– De opgeslagen informatie kunnen wij gebruiken voor bezoekanalyses om onze site te optimaliseren.

We zullen niet uw persoonlijke informatie aan derden verkopen of ter beschikking stellen.

Onze website bevat links naar websites van derden. Sayah Drinks heeft geen zeggenschap over deze websites en is derhalve niet verantwoordelijk voor uw privacy op deze websites.